Jordy:
VAN OPROEPKRACHT IN DE FITNESS NAAR VESTIGINGSMANAGER!

Als medewerker van Laco krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je functie of binnen de organisatie. Daar ben ik zelf het bewijs van. Al tijdens mijn hbo-opleiding startte ik bij Laco als fitnessinstructeur. Nog maar net begonnen, vroeg mijn leidinggevende of ik ook zweminstructeur wilde worden. Daarvoor mocht ik de opleiding tot zweminstructeur volgen, dat kon via Laco. Een mooie kans! Daarna groeide ik door tot teamleider en een paar jaar later kon ik vestigingsmanager worden bij Feel Fit Center. Ik ben trots op de stappen die ik heb gemaakt. In de tussentijd volgde ik meerdere trainingen en opleidingen.
Je moet natuurlijk zelf de kansen grijpen die voorbij komen, maar bij Laco kan heel veel. Voor mij is dat een van de voordelen van werken in een grotere organisatie.

Meedenken over nieuwe lessen

Als vestigingsmanager werk ik soms op kantoor, maar meestal zie je me op de werkvloer. Daar heb ik veel contact met onze gasten. Dat maakt mijn werk leuk en afwisselend.

Waar ik ook heel enthousiast over ben, is dat ik mag meedenken over nieuwe producten. Zo hebben we bijvoorbeeld de Aquafun les bedacht in een speciale werkgroep. Collega’s van andere locaties hebben we zelf opgeleid, zodat ook zij deze les kunnen geven.

Plezier met collega’s

In de periode dat ik net startte als vestigingsmanager, kreeg ik van mijn team een ludiek contract onder m’n neus. Met daarin allerlei regels waaraan ik mij ‘moest’ houden. Toen ik één jaar op deze locatie werkte versierden mijn collega’s mijn bureau om dat te vieren, superleuk! Ook dat onderlinge plezier maakt dat ik graag naar mijn werk ga.