Wij zijn Laco - Sportief genieten!

Wij zijn Laco. In 1987 opgericht door twee sportieve enthousiastelingen en tegenwoordig een grote speler in de sport- en recreatiesector. Wij bestaan uit een groep gastvrije, sportieve en gemotiveerde collega’s met een gezamenlijk doel, namelijk onze gasten sportief laten genieten. Wij geloven dat bewegen en sociaal contact belangrijk is om fysiek en mentaal fit en gezond te blijven. En dat plezier en variatie een grote rol speelt om langdurig in beweging te blijven. Met een breed aanbod aan activiteiten en 40 goed uitgeruste sport- en vrijetijdsaccommodaties richten wij ons niet op één doelgroep, want wij willen zoveel mogelijk gasten laten genieten van sporten en bewegen op een flexibele en toegankelijke manier in een gastvrije omgeving. Bij ons is iedereen welkom: van jong tot oud en voor alle lagen van de bevolking.

Niet alleen onze gasten zijn in beweging, maar ook in onze bedrijfsvoering komt dit motto naar voren. Zo streven wij voortdurend naar innovatie, speelt duurzaamheid een belangrijke rol en zijn wij een essentiële partner voor meerdere partijen. Hierdoor hebben wij door de jaren heen verschillende succesvolle merken aan ons bedrijf kunnen toevoegen; Laco, Feel Fit Center, Krokobill en KidsPlaza.

Voor onze medewerkers betekent werken bij Laco continu in beweging blijven. Dit uit zich in verschillende verantwoordelijkheden die je krijgt en verschillende opleidingsmogelijkheden die wij je aanbieden. Wij benutten graag je talenten en zijn gemotiveerd je te laten groeien en ontwikkelen. Laco heeft vertrouwen in de kracht van onze medewerkers.

Sportief genieten kan bij Laco. Je zult je er snel thuis voelen!

1987
1987
Laco is in 1987 opgericht door Bert Lavrijsen en Frans Coppens. In 2022 is officieel het stokje overgedragen aan Erik Tromp als nieuwe directeur.
zwembaden
500.000
Maar liefst 500.000 gasten per jaar!
Accommodaties
40
Laco heeft 40 vestigingen verspreid door Nederland.
Medewerkers
1000
Er werken 1000 medewerkers voor Laco.
Fitness
20
Laco heeft ruim 20 fitnesscentra's.
Buitenbaden
10
Laco heeft 10 buitenbaden.
Glijbaan
3
Laco heeft 3 KidsPlaza's (binnenspeeltuinen).

Al 30 jaar de zwemlesspecialist

Laco's unieke 10-stappenplan
Erkend zwemdiploma
De leukste zwemlessen (met Krokobill)
Kado-3

#GOEDZIJNVOORANDEREN

€ 50.000
Gedoneerd aan:
Spieren voor Spieren
Over laco
12 gasten verblijd met een gratis sportpakket t.w.v. €350
60 gasten verblijd met een gratis dopper
1200 gasten verblijd met een gratis sporttas
1200 gasten verblijd met geen inschrijfgeld en 1 maand gratis sporten