Mike

Mike:
Een echt familiebedrijf!

Na mijn stage bij Laco ben ik hier parttime blijven werken als zwem- en fitnessinstructeur. Daarnaast ben ik druk bezig met het afronden van mijn hbo-opleiding Sportkunde. Als ik daarmee klaar ben, ga ik fulltime aan de slag bij Laco. Mogelijkheden genoeg en ik heb het hier naar mijn zin. De sfeer is heel goed. We doen regelmatig leuke activiteiten met ons team, bijvoorbeeld lasergamen en laatst nog bingo.

Praatje met gasten

Van zwemles geven krijg ik een hoop energie. Je geeft de kinderen iets belangrijks mee voor de toekomst. Het is heel tof om als zweminstructeur daar aan bij te dragen. In de fitness begeleid ik gasten met het behalen van hun sportdoelen. Met mijn tips en adviezen zorg ik ervoor dat ze dat op een veilige manier doen.

Ik merk dat ze het sporten ook echt leuk vinden. Mijn rol daarin geeft me een voldaan en blij gevoel. En je merkt dat mensen het fijn vinden om een praatje te maken. Ook dat sociale aspect is heel leuk. Door de afwisseling in werkzaamheden, blijft mijn werk interessant.

Kans om te groeien

Als nieuweling werd ik goed opgevangen in het team. Het management is benaderbaar en stimuleert groei. Dat zie je aan de opleidingskansen die voorbij komen. Zo heb ik een cursus gehad om zelf lessen te ontwikkelen en mocht ik als stagiair de opleiding zweminstructeur volgen. Het loopbaanperspectief is hier heel goed. Niet voor niets wil ik graag bij Laco blijven werken, ook nadat ik mijn opleiding heb afgerond.